Kurssit

Opera Tellus järjestää erilaisia kursseja laulusta, tanssista ja näyttelemisestä innostuneille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Kurssien aikatauluista ja uusista tuulista saa nopeimmin infoa sosiaalisen mediamme kautta, jossa aktiivisesti ilmoitamme lähestyvistä kursseista.

Kursseille pääset ilmoittautumaan verkkosivujen kautta ilmoittautumislomakkeella. Voit myös aina ottaa yhteyttä toimiston sähköpostiimme: opera.tellus(a)gmail.com.

Alla nähtävissä muutamien syksyllä 2019 järjestettyjen kurssien mainoksia.

UUTTA! Upeat Musikaalimuskarimme 4-6-vuotiaille alkavat!Haluatko aloittaa lauluharrastuksen tai kehittyä laulajana? Oletko kiinnostunut kokeilemaan, millaista tanssiminen musikaaleissa on? Vai oletko jo tanssinut joskus ja haluaisit nyt parantaa taitojasi? Vai haluatko tietää, millaisia asioita koe-esiintymisessä on hyvä tietää ja osata?

Olemme syventäneet yhteistyötämme helsinkiläisen tanssikoulu Tanssilan kanssa.
Kursseillamme sekä lapset, nuoret että aikuiset voivat kokeilla tanssia, musikaalilaulua tai näyttelemistä lyhytkursseillamme.
Muista myös koulutus, jossa opetetaan koe-esiintymisestä kiinnostuneille lapsille ja nuorille tarvittavia taitoja! Syksyn kurssikalenteri päivitetään pian.

HUOM!
Kurssilmoittautumiset ja lisätietoja ilmoittautumislomakkeemme kautta tai spostitse opera.tellus@gmail.com. Liitä spostiin mukaan kuva maksutapahtumasta. Tilinumero: Opera Tellus ry/FI10 4055 0016 5528 42. Voit myös maksaa kurssin pankki- tai luottokortilla vasta paikan päällä ennen tunnin alkua. Kurssin etukäteen maksaneet ovat kuitenkin etusijalla kurssi-ilmoittautumisissa.

Kurssit pidetään Tanssilan Metsälän studiolla, Käpylän juna-aseman vieressä (osoite: Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki).


TERVETULOA KOKEILEMAAN LAULUA JA/TAI TANSSIA ILOISESSA SEURASSA :)!


Iiris Salmenmaa tanssioppilaidensa kanssa Hanasaaren esiintymisessä